ABCD Standby BHV app

ABCD StandBy BHV app, verbeter en vereenvoudig uw bedrijfshulpverlening,
de ABCD StandBy BHV app is een compleet bhv-systeem dat de verschillende functies rondom bedrijfshulpverlening, veiligheid en beveiliging verenigt in één systeem met een smartphone app. Dit bespaart een investering in verschillende deeloplossingen zoals piepers, portofoons en toegangsdetectie- of registratiesystemen.

ABCD Standby BHV app staat voor R.A.U / Realistisch, Anders & Uniek..

BASISFUNCTIES:

Aanwezigheid:
Het automatisch monitoren van de aanwezigheid van (voldoende) bhv’ers en andere hulpverleners zoals EHBO’ers en beveiligers via de app op de smartphone. Dit voorkomt dat er door een foutgevoelig handmatig systeem schijnveiligheid ontstaat.

“Indoor” lokalisatie: Binnenhuisplaatsbepaling bepaalt welke bhv’ers zich waar in het pand bevinden. Zo kan bij een calamiteit direct de dichtstbijzijnde hulpverlener worden ingeschakeld.

Alarmering: Het alarmeren – oppiepen – van bhv’ers (en andere hulpverleners) op hun smartphone via de app, zelfs als deze in vergaderstand staat. Alarmering kan eenvoudig worden verstuurd naar de aanwezige bhv’ers via de app of via een desktop webapplicatie voor receptie, meldkamer of hoofd bhv/beveiliging. Via het systeem kan ook precies worden gezien wie er wordt gealarmeerd en wie er heeft gereageerd.


Portofoon functie: Met het systeem kunnen bhv’ers en andere gebruikers eenvoudig met elkaar communiceren via spraak en app berichten. Met de app kunnen bhv’ers direct met elkaar communiceren op één kanaal om zo een ontruiming goed te kunnen coördineren. Zo kan snel worden gecommuniceerd over mogelijke gevaarlijke situatie of kunnen zaken rondom veiligheid gemakkelijk met elkaar worden afgestemd zonder uitgebreid te vergaderen of te overleggen.

Meldkamer/Receptie applicatie: Voor het activeren van bhv-alarmscenario’s (oproepen) beschikt de lokale meldkamer en/of receptie over een webgebaseerde applicatie.

AANVULLENDE MODULES:

Medewerkers app: Met de medewerkers app kunnen medewerkers direct alarm slaan bij een brand of ongeval. Ook kunnen ze direct worden gealarmeerd op hun telefoon in geval van een ontruiming.
Noodnummer: Koppeling met (intern) noodnummer dat direct wordt doorgeschakeld naar een de dichtstbijzijnde aanwezige bhv’er.

Koppeling BMC : Ontvang direct meldingen vanuit de BMC via de app met duidelijke vermelding.
Makkelijk en Snel
Snelle koppeling zonder aanpassing aan bestaande systemen.De ABCD Standby BHV app

MEER INFORMATIE

Meer weten over ABCD StandBy BHV app of wilt u een demo?
Neem dan contact met ons op..

Demonstratie BHV app aanvragen